Referenser

När man är mitt uppe i livet med man o 3 barn och hund räcker tiden inte till, vi tog beslutet att ta in hjälp med städningen. Och vi ångrar oss inte en sekund! Att komma hem till ett nystädat hem och veta att man kan lägga tiden på roligare saker. ??
På Vardagshjälten är dom proffsiga och trevliga och framför allt super duktiga på det dom gör !!!!!!!!
Kan bara rekommendera !!!!!!

Caroline, Saxtorp

Vi uppskattar att den kontinuitet Vardagshjälten erbjuder vad gäller personalen. Att det är samma person som kommer hem till oss, att det är en person vi litar på och som vet hur vi vill ha det.
Någon som inte bara fixar städningen utan som också bjuder på det där lilla extra som lite kärlek till vår sällskapssjuka katt.

Lisa, Landskrona

Vill du också ha hjälp?

Vi på Vardagshjälten har mer än 20 års erfarenhet av städning! Kanske är det just vi som kan hjälpa dig med vardagspusslet?

Kontinuitet och väl utförd städning vid varje tillfälle, hög grad av servicekänsla!

Susanne, Landskrona

Vi har använt oss av Vardagshjältens städtjänster i över ett år nu och vi är mycket nöjda. Mycket trevlig och kompetent personal samt bra kvalitet på städningen. Vardagshjälten har även varit lyhörda och tar till sig av feedback om det finns småsaker som kan förbättras.

Mattias, Löddeköpinge

Det är så skönt att komma hem till det nystädade hemmet! Skulle kunna tänka mig ha det så varje dag!

Kristina, Landskrona

Referenser – företag

Vardagshjälten underlättar för oss i vår dagliga drift och håller rent och fräscht till våra säljare

SST Net, Håkan Lindfors

Vi anlitar Vardagshjälten till både bodstädning, slutstädning samt akuta utryckningar till våra byggarbetsplatser. Det funkar mycket bra i vår verksamhet där städinsatsen kan variera väldigt mycket från tid till annan.

Serneke, John Nilsson

Vi på Candab är mycket nöjda med Vardagshjälten. Vår städerska är mycket noggrann och dessutom trevlig!

Candab, Cecilia Ask