Kontorsstädning i Landskrona, Lund, Helsingborg och Ängelholm med omnejd

Investera i kontorsstädning – vi på Vardagshjälten ser till så att ni får en trivsam atmosfär på ert kontor och ett ökat välmående. En ren och trivsam arbetsplats är viktigt för verksamheten.

I ett kontor rör sig vanligtvis många människor dagligen vilket oundvikligt orsakar slitage och nedsmutsning. Majoriteten av alla arbetsplatser har inte tid och resurser att utföra kontorsstädning själva och väljer därför att anlita en professionell städfirma.

Regelbunden företagsstädning skapar bättre förutsättningar till en kreativ och produktiv arbetsplats där medarbetare och kunder trivs. Vardagshjälten skräddarsyr lösningar som passar just ert företag och tar naturligtvis hänsyn till lokalernas förutsättningar och era önskemål.

Boka digitalt eller fysiskt möte

Professionell kontorsstädning skapar kreativa arbetsmiljöer

Vi utför noggrann företagsstädning och vårt arbete omfattar allt som kan tänkas behöva göras när det gäller lokalvård. Vårt städteam lägger ner omsorg på varje rum och utför till exempel avtorkning av alla ytor, dammsugning och moppning av golv samt putsning av glaspartier. Vi tömmer naturligtvis alla papperskorgar och ser till så att alla lokaler är skinande rena.

Vardagshjälten utför kontorsstädning fem dagar i veckan om så önskas. Vi städar på ert företag under kontorstid eller enligt överenskommelse. Vi är en serviceinriktad städfirma som värnar om dig som kund och utför all städning med ett utpräglat fokus på effektivitet och kvalitet.

Vår kundkrets består av små och medelstora företag i Landskrona, Helsingborg, Lund, Malmö, Ängelholm, Trelleborg, Svedala, Staffanstorp och Vellinge med omnejd.

Varför är det viktigt att ha ett rent kontor?

Att städa ett kontor är svårare än vad man kan tro – det kräver både specialkunskaper och att man avsätter tid. Detta är något som ofta saknas hos företag. I en hektisk tillvaro gäller det dessutom att prioritera och då väljer man sannolikt den egna verksamheten först.

Låt oss på Vardagshjälten ta hand om ert kontor – vi utför högkvalitativ företagsstädning och är måna om att lyssna på kundernas önskemål.
Det finns naturligtvis många skäl till varför ett kontor bör vara fräscht och välstädat. Några exempel på anledningar:

  • Minskat antal sjukdagar – regelbunden städning ökar chansen till god hälsa hos personalen vilket sparar pengar både för företaget och för medarbetarna.
  • Positivt intryck – eventuella kunder får ökat förtroende för ert företag om de möts av lokaler som är fräscha och inbjudande. Tänk på att det första intrycket är det som varar längst.
  • Trivsel – de flesta arbetar och trivs bättre i miljöer som är rena och i ordning.