Karriär

VILL DU JOBBA HOS OSS?

Om Vardagshjälten

För oss kommer trygghet, kvalitet och omtanke i första hand!

Vi är måna om våra kunder och deras önskemål, vi försöker alltid ha hjärtat med i allt vi gör. För oss är det viktigt att kunden trivs med oss. Vår målsättning är att kunden alltid ska känna sig helt nöjd efter att vi har varit hos dem.

Vi som arbetar på Vardagshjälten drivs av kunskap, inspiration, omtanke och perfektion i det vi gör. Vi har ett viktigt uppdrag, som handlar om att ge bästa tänkbara service till alla våra kunder. Det dagliga arbetet som innebär att du arbetar i kundens hem, alternativt i kontorsmiljö därför är det viktigt att du känner ansvar och kan arbeta självständigt.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer främst att vara städning till både företag och privatpersoner.

Men även våra övriga tjänster inom hemservice som grönyteskötsel och trädgårdsarbete ingår.

Hur är du som person?

Vi söker dig som är serviceinriktad, noggrann, flexibel och som vill ge det ”lilla extra” till varje kund och som ser till att möta varje kunds unika behov. Du har lätt för att samarbeta men kan även arbeta självständigt och har en vilja att utvecklas tillsammans med oss. Erfarenhet av servicebranschen är meriterande, men inget krav. Det viktigaste är att du brinner för att ge bästa tänkbara service till våra kunder.

Krav

Du har fyllt 20 år och har gymnasiekompetens eller motsvarande. Arbetet ställer krav på en god fysik eftersom en del tunga lyft förekommer.

B-körkort.

Känner du att du passar in på beskrivningen, maila ditt personliga brev och CV till oss på info@vardagshjalten.se