Hemstädning i Landskrona, Lund, Helsingborg och Ängelholm med omnejd

Unna dig hemstädning som utförs av en professionell städfirma! Njut av ett hem som alltid är fräscht och nystädat, utan att du behövt lägga ner något arbete själv.

Vi lever i ett stressigt samhälle och många känner sig pressade att hinna med allt. Många gånger räcker tiden inte till, vilket kan skapa dåligt samvete och oro. Låt oss på Vardagshjälten underlätta din vardag och slipp städningen av ditt hem. Vi hjälper dig att få tid till familj och fritid.

Vardagshjälten erbjuder regelbunden hemstädning genom abonnemang. Det innebär att du får kontinuerlig städning av ditt hem och välbehövlig avlastning i tillvaron. Alla som arbetar i företaget drivs av att hjälpa andra och lägger ner stor omsorg på all städning som vi utför.

Boka digitalt eller fysiskt möte

Hos oss får du Nöjd kund-garanti

Vi värdesätter våra kunder och lämnar Nöjd kund-garanti på alla uppdrag. Det betyder att du kan meddela oss om du inte är nöjd med det vi gjort. Detta måste ske inom en dag efter avslutat arbete. Vardagshjälten kommer ut till dig kostnadsfritt och åtgärdar bristerna. Det ska vara tryggt att anlita oss!

Vad ingår i hemstädning?

Vardagshjälten erbjuder omfattande hemstädning och anpassar sig naturligtvis efter dina behov och önskemål. Vi är måna om att städningen genomförs med stor noggrannhet och omsorg.

Vi utför kostnadsfria hembesök där vi, tillsammans med kunden, bestämmer vilka rum som ska ingå i städningen och exakt vad som ska utföras. Det gör att du som kund får en personlig kontakt och vi får ett tillfälle att ta del av dina behov och önskemål.

Du kan känna dig trygg när du anlitar vår städfirma för hemstäd! Vardagshjälten lämnar inget åt slumpen och vet vad som behöver göras för att din bostad ska bli fräsch och trivsam. Vi utför hemstäd i alla rum, om så önskas, och då ingår vanligtvis följande moment:

  • Dammsugning
  • Dammtorkning
  • Golvmoppning
  • Avtorkning av golvlister

Tveka inte att kontakta oss på Vardagshjälten om du vill veta mer om vad vi har att erbjuda. Vi besvarar gärna dina frågor och ser framemot att få avlasta din tillvaro!